Gävle by day (del 2)

image

image

image

Besöket på Biogas Mitt har en riktig höjdare. Det märktes direkt att det var eldsjälar som arbetade med biogasprojektet. Gävle är på gång med sin första biogaspump. Den kommer att finnas på plats från oktober och direkt kommer 5 bussar trafikera Gävles gator. Ambitionen sträcker sig dock vida förbi Gävle och lokaltrafiken. Drömmen är att industrier och näringsliv går samman och att hela länet blir involverat i biogasexpansionen. Låt oss hålla tummarna för att så blir fallet! Ett energislag är inte svaret. Mångfald is the answer. Hurra för teknikutvecklingen!

Efter besöket hann vi med tripp till Moderaternas kansli. Där blev det lite skrivarstuga och paus innan vi begav oss till en lunch med moderater från kommunen och länet. Det var väldigt intressant att få höra hur kampanjarbetet har gått och hur stämningen är i valrörelsen på det lokala planet.

När den trevliga lunchen så var slut gick vi till valstugan på torget. Vi hade verkligen tur med vädret och det roligaste var garanterat när jag fick prata med ett antal förstagångsväljare och förklara varför den moderata politiken är bäst för deras framtid. Upplyftande att se intresset hos unga som ska rösta för första gången!

/Hannes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s